Fredagshyss

I fredags fortsatte jag med mitt städprojekt (som börjar bli smått tjatigt nu) och när klockan var strax efter 16 kom Paul upp med Evelina. Hon hade varit med honom på jobb så därför behövde jag inte hämta henne på dagis. Jag hade ju lovat att passa töserna under kvällen och natten så att Rebecka och Magnus kunde gå på bio :)
Strax innan 17 promenerade vi ner till bilen och körde för att hämta Jennifer i skolan.
Det är löjligt kort avstånd mellan mig och hennes skola så det är egentligen helt onödigt att ta bilen, men vi skulle ju vidare hem till Rebecka sen så lika bra att ta den med en gång i stället för att vandra fram och tillbaka flera gånger.
När vi kom hem till Rebecka började vi med att rensa köksbordet så att vi fick plats allihopa. Vi skulle nämligen göra egna studsbollar :D Töserna var helt överlyckliga! Haha.


Medan vi väntade på att studsbollarna skulle torka så gick töserna in på rummet och lekte, och jag sprang ner till Istanbul och hämtade Pizza. Det var ju trots allt fredag :)


När klockan blev åtta så var det dags för vilddjuren att gå och lägga sig. Jag å andra sidan slängde mig i soffan och väntade med spänning på att Idol skulle börja :P Fanns inte så mycket annat att göra så Idol passade mig perfekt :) I finalpausen kom Magnus upp och hämtade resten av kakan. Han blev så sugen när jag sa att den var supergod (helt klart topp 3!) så han var tvungen att smaka av den själv också :P

Runt 10 på lördag morgon kom Rebecka hem igen för att avlösa mig :P Jag skulle in till malmö och jobba. Folk hade gått och blivit sjuka till höger och vänster så vi var lite ont om folk :s
Jag började med att vara ute i servisen mellan 11.30 och 14.30, och sen bytade jag om för att spendera ett par timmar i köket i stället. Var en evighet sen jag jobbade där sist så jag var lite långsam den första timmen. Men vi hade och göra precis hela dagen så man kom snabbt tillbaka i rätt rytm :) Klockan 22 bytade jag om och stämplade ut. Äntligen! :)
Satte mig på bussen och skickade iväg ett sms till André för att höra hur långt de hade kommit i partajandet ;P Hehe. Tobbe hade födelsedagsfest och jag hade lovat att kommaupp om en stund och säga grattis :)
Kom upp där strax efter 23 och det var gott om folk i den lilla lägenheten. Eller ja, det var 10 pers men med tanke på att hans storarum är ungefär lika stort som mitt kök så var det ganska trångt :s Men det var trevligt ändå :) Var längesen jag träffade både André och Tobbe så det var kul att snacka lite skit. Tobbe hade nog druckit en och annan öl så han var väldigt kramgo ;) Haha. Vid 00.30 skulle de bege sig ner till Uppenbar och festa vidare. Jag kände dock inte att jag var i skick för det efter att ha spenderat hela dagen i ett svettigt kök :s, så jag sa hej då och begav mig hem till min sköna säng :D Zzz... (tryck på bilden)

Igår hade jag en otroligt lat dag. Så jäkla skönt! :P Vaknade inte förrän vid 10.30. Orkade dock inte stiga upp så jag sträckte mig efter datorn och startade en film i stället :) Det blev Eight below. Med snyggingen från The fast and the furious filmerna ;) Den var helt okej, med otroligt fina hundar i :)
När klockan var runt 13.30 fick jag ett sms från Rebecka som undrade vad jag hittade på. Hon blev väldigt avundsjuk när jag sa att jag fortfarande inte hade masat mig ur sängen :P Vi bestämde att vi skulle ses utanför mig lite senare.
Gick en sväng till lekplatsen så att töserna kunde roa sig lite, och sen promenerade vi bort till Netto för att handla. Blev tacos till oss "vuxna" och korv med bröd till töserna (de hade tydligen tjatat om det innan). När vi väl kom hem igen så var vi alla väldigt hungriga. Satte igång med maten direkt. Såååå gott det var när det väl var klart! :)
Sjutsade allihopa hem vid 19-tiden. Rebecka skulle se på Top Model och töserna skulle gå och lägga sig.
Jag begav mig hem till min sköna soffa igen :P Hehe.




Oh, förresten! Jag har bokat biljetter till biopremiären av New Moon :D Wohooo!! Längtar såååå till fredag!!
Det var inte denna kakan. Men den var minst lika god som denna ser ut att vara :)

Ny dag, nya tag :P Nänu

Ja, då var det fredag och man är ledig. Jag brukar uppskatta lediga fredagar väldigt, väldigt mycket för de inträffar inte särskilt ofta inom mitt jobb. Men nu är jag inne på min fjärde lediga dag-och jag börjar klättra på väggarna här hemma!! :s Jag vet, jag är smått skadad, men jag tycker helt enkelt inte om att vara ledig mer än max två dagar på rad. Helst bara en i taget. Vad sjutton ska man göra om dagarna?!? Jo jag vet, det finns massor man kan ta sig för- men hur kul är de sakerna egentligen?! Städa, diska, tvätta...nä fy för! Fast just städa är faktiskt vad jag ska (måste) göra idag :( Mitt lilla städprojekt sprack ju lite igår så jag är så illa tvungen att fortsätta med det idag. Suck!
Dagens uppgift är att sortera in alla säckar med kläder som jag fortfarande inte har haft ork att plocka upp sen jag flyttade in :s Mycket dålig stil!- vilket min kära mamma har påpekat det flera gånger ;) Jag vet, jag vet :P
Men idag ska jag se till att få undan det. Det mesta i alla fall :)

Senare i eftermiddag ska jag hämta Jennifer i skolan, ska nämligen sitta barnvakt (på en fredag?! Ja jag vet, hur snäll är man inte egentligen! Haha) så att min lilla Älskling och hennes andra älskling kan gå och se skräckfilm :s Magnus, jag har en känsla av att du kommer ångra att du sa ja till det här filmvalet! :P haha.
Evelina är med Paul på hans jobb så hon blir lämnad hos mig när han slutar :) Sen ska vi tre hitta på en massa hyss och när de gått och lagt sig ska jag ha filmkväll och äta kladdkaka som Magnus har bakat till mig :D (Ja ni hörde rätt, det är Magnus och inte Rebecka som har bakat- jag blev precis lika förvånad! haha) Så det kommer nog att bli en helt okej fredag för min del också :)

Nä nu ska jag ta och fixa lite frukost och sen ska jag ta tag i mitt sorterande :( Tack och hej!


Städning...

Dagens projekt började riktigt bra :D Steg upp, åt frukost, diskade, städade badrummet. Jätteduktig!! :P
Sen gick det sämre... :s
Har röjt lite grann i köket, hittat bensincheckar på 300 kr, ett presentkort på Kappahl på 300 kr, två trisslotter (ingen vinst), tre tialotter (en sketen vinst på 10 kr) och ett presentkort hos Mist på 300 kr. Men mer än så har nog inte hänt idag. Suck! Varför ska det vara så jäkla tråkigt för?!?
Nä nu blir det mat och sen ska jag iväg och träna :) Får uppta projekt Städning imorgon igen :/

Hård natt...

Hade ett kort pass på jobb igår, slutade redan klockan 15. Passade på att sätta mig nere på kontoret och göra de tre webkurserna som är ett måste för att få vårt tjusiga staff card :) Gäller ju att passa på när man får betalt för det.
När klockan närmade sig 16 var jag klar och begav mig till bilen (ja jag var en miljöbov och struntade i bussen). Det slog mig att Rebecka slutar jobba klockan 16 så jag skickade ett sms och frågade om hon ville åka med mig i stället för att ta bussen. Svaret blev "jag vill, jag vill, jag vill!! :D" haha. Sagt och gjort, jag hämtade upp henne på Kungsgatan och sen begav vi oss hemåt till vår lilla tångluktande håla :p
Jag hämtade upp Jennifer på skolan strax efter 17 (hon skulle sova hos mig) och sen begav vi oss in till Malmö (igen) för jag skulle få massage på jobb :D
Vi kom till Swedbank vid 17.30, i god tid för en gångs skull, så vi bestämde oss för att äta lite innan det var dags. Jennifer fick hemlagade köttbullar med pasta och jag fick strimlad biff med pommes. Allting var väldigt väldigt gott! Jennifer åt till och med upp hela sin portion (som bestod av 5 stora köttbullar) vilket säger en hel del om hur god maten var :) Tack så jättemycket Richard!
Jag var först in till massagen så vi var klara att bege oss hemåt vid 18.30 igen.
När vi kom hem mös Jennifer lite med katterna och läste en bok för mig som hon hade fått i uppgift från skolan. Efter det var det tid för henne att borsta tänderna och gå och lägga sig. Jag satt uppe ett par timmar till...
När jag väl skulle gå och lägga mig upptäckte jag att sängen var totalt megaupptagen. Hur sjutton lyckas någon så liten ta så stor plats?!? Hon låg upp och ner, med fötterna vid huvudkuddarna, och utsträckt som ett kryss :s Fick spendera ett par minuter med att försöka få henne att ligga i en mänsklig sovposition innan jag själv fick plats att lägga mig på min sida. Men det var tydligen inte slut där...
Natten kantades av fötter i ansiktet, sparkar i revbenen, snarkande så nära att jag trodde att hon lyckats tränga in i min hjärna :s och sist men inte minst den upprepande kuddstölden (varför använda sin egen när man kan sno någon annans). Jag säger bara en sak. det var en lååååång natt... Suck!

När klockan ringde kl 07 hade jag väldigt god lust att kasta ut den genom fönstret! :/ Men det kunde jag förstås inte. Bara till att masa sig ur sängen och ta en snabb dusch och sen väcka det räliga (:p) lilla barnet som fortfarande sov :) När jag väckte henne och frågade henne om hon sovit gott svarade hon (med ett leende på läpparna) "ja, jättegott! jag somnade med en gång när jag gick och la mig". Jo tack, jag vet! :/ Tur att någon av oss gjorde det :) haha.

När jag lämnat Jennifer i skolan promenerade jag bort till Forum för att få min vaccinations spruta. Väldigt många i min omgivning är emot vaccinet och ska inte vaccineras, men jag tycker att det kan vara ganska smart att ta den. Speciellt med tanke på att jag träffar en massa skumma människor från hela välden när jag jobbar. Man vet aldrig vad resenärer kan bära på för virus :s Och det skadar ju inte att ta det så :)
Sprutan kändes nästan ingenting alls (och jag Hatar sprutor!) och det var över på typ 10 sekunder. Sen fick man sitta ner och vänta 15 minuter innan de lät en gå hem igen. En säkerhetsgrej för att se så att man inte får en allergisk reaktion eller någonting. Mådde hur bra som helst så efter en kvart knallade jag hem igen :)
Lagade frukost (dvs. rostade mackor och värmde o'boy) och sen satte jag mig och fixade lite med farmville :) Katterna höll mig självklart sällskap :)
När klockan var runt 09.30 hörde min trevliga vän av sig och sa att han var i närheten :) Gjorde mig i ordning och sen gick jag ner för att möta honom. Har gjort honom sällskap på jobb hela dagen. Kul att träffas och snacka lite :) Var ett tag sen sist. Har skrattat ovanligt mycket idag :)


Nu sitter jag i soffan med Bus och Lillebror. Tittar på Scrubs :)
Imorgon är det städning som gäller. Måste verkligen försöka få ordning på detta bombnedslaget :s

Dålig stil :s

Har varit jäkligt dålig på att blogga den senaste månaden :s Beror till stor del på att blogg.se blev jäkligt kasst efter att någon nisse bestämde sig för att "förbättra" (försämra) sidan. Som pensionärerna brukar säga- Det var bättre förr! ;)

Har varit iväg och tränat för typ en timme sedan. Härligt! :) Är dock i stort sett det enda vettiga jag har gjort idag :s Emma tvingade upp mig ur sängen strax efter 10 i morse för jag hade lovat att färga hennes hår. Blev färgning, lite skitsnack, frukost och ett avsnitt av CSI Miami :) Vid 12 begav sig Emma hemåt igen, med riktigt snygg hårfärg, för att göra sig klar att åka till jobb.
Jag kröp upp i soffan tillsammans med Bus och Lillebror och kollade på ett par avsnitt av Bones :)

Dagen har varit riktigt, riktigt lat. Jag borde nästan skämmas :s Har spenderat mestadels av tiden framför tvn och datorn. Kollat på CSI Miami och Bones som jag nämnde innan, och varit så pass nördig att jag till och med spelat Uno på Facebook (då är det illa). Lagade mat vid halv fem- tiden och sen tog jag en lång dusch. Kollade på klockan och såg att jag skulle hinna till träningen i Vellinge om jag skyndade mig. Med tanke på dagens (brist på) sysselsättning så verkade det som en utomordentligt bra idé att lägga på ett kol och komma iväg :)

Så...vad har då hänt de senaste veckorna...?
Hmm...det var en utomordentligt bra fråga :p haha.
Jag har varit en god dotter och hjälpt mamma med hästarna när hon jobbade länge :) Passade på att låna med mig Rebeckas lilla troll så att hon fick hälsa på alla djuren. Blev riktigt imponerad av henne! Hon hjälpte till att mocka, köra rullebör (ja det heter så här i skåne), kasta ner halm, fylla på vatten och blanda mat- allt helt frivilligt och med ett leende på läpparna :) Knasiga lilla unge ;) haha.
När all grovgörat var klart begav vi oss ut i hagen för att hälsa på hästarna. Tösabiten ville ju självklart rida när vi hade slitit så hårt med allting i stallet. Eftersom hästarna var ute så blev det mer åka än rida, men hon var lika glad för det och det var ju huvudsaken :)

Förra helgen igen annordnade systrarna Cederslätt halloweenfest hemma hos Alexandra. Det kom trasdockor, Clowner, onda sjuksköterskor, Draculabrudar och diverse andra "monster". Dock inte en enda som var utklädd till samma som någon annan. Mycket imponerande.
Något annat som var väldigt imponerande var dekorationen av hela Alexandras lägenhet. Riktigt grymt gjort!
En lyckad halloweenkväll med trevligt folk :) Jag var dock ganska trött och lite bakfull så jag kastade in handduken när majoriteten av folket begav sig till Kristall strax efter 01.

I fredags var jag för ovanlighetens skull ledig så jag och Rebecka bestämde oss för att gå på bio :) Jag har velat gå och se Fame ända sedan den började visas på bio- men har dock varit väldigt ensam om att vilja det :( Eftersom jag ställt upp och passat töserna så lät Rebecka mig välja film. Ni kan säkert gissa vilken det blev :D Den var riktigt bra! Blev på superbra humör och älskade musiken som var i den :) Ska lätt köpa den sen när den kommer ut på dvd :)

- Nästa helg är det äntligen dags! -


RSS 2.0