Semester :D


Den 12:e september bar det äntligen av på semester!! Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter denna otroligt sköna ledighet! Helt jäkla underbart när vi satt på planet och det bar iväg upp i luften :D
Det blev sol, bad, underbara vänner, alkohol, supergod mat och ja... semester helt enkelt! :P
Jag orkar ärligt talat inte berätta om allting, så jag låter bilderna tala för sig själv i stället :)




















Mallorca 2009

-tack för en underbar semester töser!-




Helgens hyss

Har varit dålig på att blogga i helgen :s Men har i alla fall en bra ursäkt :) Jag har nämligen varit på "träningsläger" i Immeln :) Eller läger med träningen kanske man ska säga :P Tillsammans med Emma.

Körde dit vid halv fem i fredags kväll och var framme strax innan sju. Bråkade lite med GPS:en i början så vi hamnade lite vilse ett tag :s men sen kom vi på rätt väg igen :)
Väl framme valde vi rum och inväntade de andra som också var på väg. När klockan närmade sig åtta var de flesta på plats och vi startade brasan för att ha den traditionella korvgrillningen. Korv, cider och öl. Mums! :P
Jag har som sagt jobbat som en galning på sistone så jag och Emma var faktiskt först att krypa till sängs. Smått pinsamt, men Sååå skönt!! Zzz...
Klockan ringde kvart över åtta på lördag morgon och så var det dags att stiga upp och bege sig ut på en rask morgonpromenad i skogen :) Vi höll ett bra tempo och ca en timme senare var vi tillbaka vid huset. Från att ha känt sig halvt död när klockan ringde var man nu pigg och glad efter den friska luften :) Hoppade in i duschen och sen var det dags för frukost. Guuud vad gott det var! :D
Efter frukosten skulle vi som är ledare eller sitter med i styrelsen ha möte, så resten av folket hade fria aktiviteter. Jag fick skriva protokoll eftersom jag var den enda som behärskade en dator fortare än snigelfart :P haha Satt i möte i drygt två timmar. Suck.
Sen var det dags att äta lunch. Det var pastasallad som stod på menyn och de andar hade redan förberett allting så det vara bara för oss att sätta oss till bords. Sicken lyx! :)
När vi ätit vandrade vi bort till en gräsplan ca tio minuter bort, för att spela kubb. Vi delades upp i fyra lag och sen skulle vinnarna möta varandra. Fast vårt lag och dem vi mötte lyckades inte träffa en enda "pinne" så de andra hann spela klart både tre och fyra omgångar innan vi var klara. haha.
Sen började det regna och efter ca tjugo minuter begav vi oss hem till huset igen. Smått blöta men fortfarande på gott humör :)
Eftersom vi redan var blöta tyckte jag, Eva och Mikos att vi lika gärna kunde köra igenom gympapasset också, för att träna lite extra nu innan måndag. Om man blir blöt av svett eller av regn, det kunde ju kvitta. Så vi begav oss ut i regnet och körde ett 45 min långt pulspass. Jobbigt!! Men väldigt roligt :)
När vi var klara tog vi av oss skorna och sprang ner till sjön och tog ett snabbt dopp (det var skitkallt!!) med alla kläderna på :P Sen skyndade vi oss in för att ta vars en varm dusch :)
Blev sjukt trött efteråt och gick faktiskt och la mig en timme innan middagen. Skönt! Zzz...
Klockan sju var det kräfskiva som gällde :) Jag och Emma hade dock missat att packa ner partystrassen så vi var smått under dressed. Oups! :s Smet dock iväg i halvlek och fixade till oss :p haha
Emma mådde inte så bra så hon begav sig ut på en kvällspromenad för att få lite frisk luft. Vi andra satt kvar och åt och drack och sjöng snapsvisor för glatta livet. Haha... En riktigt trevlig kväll :)
Söndagen startade med ännu en rask morgonpromenad i skogen. Skönt! Efter det var det dags för frukost. Mums! Och sen städade vi våra rum och packade ihop alla våra saker.
Jag passade på att få massage av Christian :) Han är utbildad massör och jag hade riktigt ont i rygg och axlar :( Kan verkligen inte påstå att det var skönt :s men det var verkligen välbehövligt!
De andra gjorde sig i ordning för att paddla bort till ev av småöarna en bit bort. Paddling är dock inte min grej så jag och Emma satte oss i bilen och begav oss hemåt i stället :)
Somnade som en sten på soffan när jag kom hem. Vaknade inte förrän Tina kom och lämnade nycklarna. Fick höra lite skvaller och sen begav jag mig bort till Huses och köpte med mig mat hem till min söta lilla mamma :) Satt och pratade, åt och tittade på tv :) mysigt!
Snipp snapp snut, så var helgens äventyr slut :p

 


Officiellt inflyttad!

Gårdagen var minst sagt hektiskt! Klockan halv nio blev jag väckt av ett trevligt telefonsamtal :) Eller ja, att bli väckt var väl inte speciellt trevligt :s Men välbehövligt. Klockan nio skulle jag nämligen hämta upp Steffi för hon hade lovat att hjälpa mig med det sista i den gamla lägenheten. Tack! :)
Masade mig ur sängen vid kvart i och drog på mig första bästa klädesplagg (man har inte så mycket att välja mellan när allting ligger huller om buller i säckar. Haha).
Begav mig ner till min fina hyrbil och sen bort och hämta Steffi. Fick stå och vänta en stund innan hon kom ut. Hon var ju mitt uppe i sitt "farmande" :p Haha.
Körde bort till Statoil för att byta till en skåpbil i stället. Vi skulle ju slänga en massa skräp på tippen se det behövdes gott om plats i bagaget.
Flyttade de sista sakerna bort till nya hemmet. Svettades som bara den och hade kramp i ben och armar. Varför valde man inte en lägenhet med hiss?!? :s
Till slut hade vi i alla fall fått upp allting. Stack bort till Maxi för att köpa sopsäckar. De hade hamnat i någon av alla miljoner lådor och jag orkade helt enkelt inte ställa mig och rota igenom allt. Steffi passade på att köpa nya blommor (My hade tydligen mördat de hon hade innan. Haha) och så lite kattsand och mat till Lucas :)
Innan vi körde tillbaka tog vi vars en korv hos Pölsemannen. Kände att vi behövde lite extra energi för att orka med. Var ju tvungen att lämna ifrån mig nycklarna innan klockan fyra :s
Allt skräp slängdes in i bilen, Steffi dammsugade, jag skurade köket och tvättade golvet. Bus var överallt medan Lillebror tyckte det var säkrare att ligga i buren- så att han säkert skulle komma med :p Haha.
Lämnade ifrån mig nycklarna till surkärringen strax innan fyra, så nu är jag officiellt utflyttad från den gamle och inflyttad i den nya :D Wohooo...!! Det innebär också att jag har en miljon kartonger att packa upp :s Skit också! :( haha
Sen bar det av till jobb. Hade ju (dumt nog) lovat Jennie att jobba för henne så att hon kunde gå och se derbyt mellan MFF och HIF. JAG VILLE OCKSÅ VARA DÄR!!!
Stod på uteserveringen och tittade när Helsingborgarna intog malmö : ) Fy för vad många de var!! :s Fullt polispådrag med piképatruller och hästar och hela köret när de lotsades bort till Stadion till fots.
Hade min station inne i loungen så jag kunde stå och titta på i stort sett hela matchen :D Tyckte faktiskt att Malmö gjorde en helt okej match. Lite tråkigt att det inte blev några mål men en riktigt snygg räddning av Malmös målakt! :)
Vid halv tio började poliserna bunkra upp sig utanför jobb igen. Helsingborgarnas extrainsatta tåg gick tio över tio så de var på väg tillbaka nu. Måste ha varit många som blivit gripna för ca en tredjedel av alla de som varit på väg till stadion innan på kvällen fanns inte med i klungan som kom tillbaka.
Två "häftiga" grabbar på vår uteservering vågade sig på att skrika "Helsingborgssvin" när de gick förbi (suck) så det blev lite tumult ett tag :s Men poliserna var kvicka med att ingripa så det var snabbt över igen. Skönt.
Strax innan elva begav jag mig hemåt. Emma hade varit gullig nog att gå upp till mig och hålla katterna sällskap. Var lite orolig för hur de skulle hantera flytten. Det hade dock gått bra :) De låg och mös med Emma i soffan när jag kom hem :) Haha. Vi gick och la oss lite efter tolv. Somnade nästan direkt :)
Vaknade strax efter nio i morse. Sovit hur gott som helst! :) Hade inte ens vaknat när Emma steg upp och begav sig iväg. Hoppas ditt möte gick bra gumman :)
Har ägnat morgonen och förmiddagen med att tvätta. Suck! Kan efter två maskiner konstatera att stenåldersmaskinen är grymt mycket bättre och snabbare än den moderna varianten. Konstigt.
Ska ta tag i lite kartonger nu medan jag väntar på att nästa omgång tvätt ska bli klar. Sen är det tråkjobb som gäller klockan två. Usch! :(

RSS 2.0