30 april, del 2

Sådär, nu har jag varit nere i stan med Rebecka och lyckats hitta en present till min kära mamma :) Men det var sannerligen inte det lättaste :s Hon önskar sig ju ingenting. Hopplösa människa ;)

Undrar var det fina vädret tog vägen? Inte är det kvar utanför mitt fönster i alla fall :( Är varmt som bara den men helt molnigt. Känns nästan som att det skulle kunna bli åska :s Hoppas inte det, det är verkligen inte mitt favoritväder...

Nä om jag kanske skulle ta och leta upp lite presentpapper så jag kan slå in presenterna. Lär ju knappast ha tid att göra det imorgon så lika bra att få det gjort nu innan det är dags att bege sig till jobb. Väntar ändå på att Tias ska komma och det är antingen slå in paket eller diska som gäller. Hmm...undrar vilket jag ska välja... haha :P


Så då var paketen inslagna, mycket tjusigt :) Bara Tias som ska skriva kortet så är allting klart. Kommer bli en hektisk dag. Jobbar till 01 i natt, är hemma vid 02. Blir sängen direkt för sen måste jag upp vid 08 imorgon bitti för att hinna färga håret och lägga fram kläder och allt sånt innan jags ka köra till jobb igen vid 10. Slutar kl 17, raka spåret hem, byta om och sen iväg till Ystad för att äta middag. Pust! Kommer vara lagom slut sen på kvällen. Men det ska bli trevligt :)

Nä nu ska jag ta och stänga ner här för nu såg jag mannens bil utanför fönstret :)

Hoppas ni får en trevlig valborg allihopa! :)

Tjingeling!


30 april

Sov ända till 11 idag *chokerande* med undantag från den halvtimmen jag var vaken när Tias steg upp och begav sig till jobb. Har drömt en hel massa efter det. När jag vaknade var jag helt slut i huvudet :s suck...
Men men, det är i alla fall fint väder ute :)

Är smått sur över att jag ska jobba ikväll :( Hade velat hitta på någonting kul med vännerna och mannen min. Istället ska man stå ut med en massa dryga valborgsfirare till ett i natt :( Dubbelt suck...

Men som sagt, det är fint väder :) och jag har lite saker jag ska hinna med innan det är dags att bege sig. Måste ner i stan och köpa hårfärg och hitta en present till mamma från mig och Tias. Har absolut ingen aning om vad jag ska köpa så får nog fiska upp Rebecka på vägen så jag har någon att bolla idéer med :)

Nu ska jag masa mig ur sängen och göra mig i ordning :) Sen bär det av till Harmony för att hämta upp mat till mitt hungriga sällskap :)

Tjingeling!





29 april

Oj oj oj, det var typ hundra år sedan jag skrev här inne :s Men det beror bara på att mitt liv är så otroligt spännande och händelserikt att jag inte har tid :) eller hur!
Jag har helt enkelt inte orkat :P
Fast på sista tiden har mitt liv faktiskt innehållt betydligt trevligare saker än att jobba 24 timmar/dygn- och det känns jäkligt bra :) Höll ju på att bli en äkta work aholic där ett tag :s haha


Igår var det riktigt fint väder- strålande sol och riktigt varmt och skönt :D Tog sovmorgon och sen stack jag bort till Anna vid 12-tiden. Vi begav oss bort till entré och köpte bullar och sen åt vi god frukost hemma hos henne :) När vi var mätta och nöjda gick vi ut och satte oss i trädgården och spelade yatzi, lyssnade på musik och snackade massa strunt :) Anna vann de två första omgångarna (jag är helkass på yatzi). Fast jag är ganska säker på at hon fuskade för vaje gång jag bara hade en grej kvar på listan så hade hon två- och hon började :s haha.
Efter någon timme dök Alexandra upp och gjorde oss sällskap :) Spelade lite mer yatzi (Alexandra var ännu sämre än mig på det *skadeglädje*) och sen gick vi över till skip-bo istället :)
Blev en hel massa snack och helt plötsligt var klockan fyra och Anna fick smått bråttom att hinna äta innan hon skulle iväg :s


När Anna begav sig ut för att övningsköra så körde jag bort till Mattias. Eller ja, till hans pappa för det var bara han som var hemma :) Fick i uppdrag att köra och köpa nypotatis- men det var lättare sagt än gjort.. Fanns varken på Willys eller på Maxi :( Så det blev potatiskroketter istället.
När jag kom tillbaka igen hade både Mattias och jonny dykt upp. Satte mig i uterummet och lyssnade på deras samtal om Jonnys fina sladdmojäng som Mattias hade gjort till honom. Pojkar alltså- de är verkligen lättroade ;)
Gjorde Mattias sällskap en stund medan han grillade köttet de skulle ha till middag. Såg riktigt gott ut :) Sen begav jag mig iväg till jobb. Var ju stormatch igår- Inter mötte Barca. Var helt smockfullt med bokningar och vi sålde slut på all våra vouchers sen när kvällen drog igång. Fullt ös precis hela tiden! Härligt för då går tiden fort :) När Barca äntligen gjorde mål var dånet öronbedövande :s Lätt att höra vem majoriteten hejade på :P tror att det var typ fem personer som jublade när domaren blåste att matchen var slut och man kunde konstatera att Inter vunnit :) haha.

När jag kom hem låg det en riktigt go kille i sängen och sov :) Mysigt att ha någon att krypa ner hos när man ska sova :)


<3



RSS 2.0