Julafton 2011

Julafton började med frukost hemma hos familjen Reistad-Lingensjö :) Åt nygjorda bullar med gott pålägg och mös lite med deras lillfis :)

Klockan tre hämtade vi upp mormor och begav oss hem till Gittan & Lasse för att fika och titta på Kalle Anka :)
Det var fullt hus, med Tias mormor och morfar, Krister & Kerstin, Jonny, och Jonna & Daniel. Mormor blev nog lite chockad när hon klev in genom dörren :p haha

När Kalle Anka var slut så körde jag och mormor hem till mamma och pappa för att fira resten av kvällen där :)
Hjälpte mamma med maten och efter vi ätit började jag dela ut julklapparna.
Vi har ju, precis som vi alltid haft, som tradition att man öppnar en paket åt gången i åldersordning (yngst först och sen fortsätter man uppåt). Tar lite längre tid men kul att alla ser vad alla får :)
Tias dök upp i mitten av paketöppnandet :D och var med oss under resten av kvällen :)

När klockan var runt halv elva begav vi oss hemåt. Lämnade av mormor hemma hos henne och sen körde vi bort till Gittan & Lasse för att tacka för julklapparna :)

image description

 

image description

 

image description image description

 

image description

 

image description

 

image description

 


Jul jul jul

Då var det bara två dagar kvar till julafton :D Jag älskar julen! Det enda som fattas är snön, det blir så mycket mysigare med snö :)

Alla julklapparna är (äntligen) införskaffade, bara ett par stycken som fortfarande inte är inslagna, men det ordnar vi imorgon :)

Idag ska jag träffa Lisa efter jobb :)) Har inte gjort det sen innan vi åkte till Thailand så det ska bli väldigt kul :) Julklappsbyte blir det också- spännande :p Ska även hinna med ett litet ärende i stan innan vi landar hemma i hennes nya hem :)

Imorgon blir det först en snabbvisit hos doktorn och sen en sväng in till jobb. Köra undan sista disken och se till att allt är klart inför julledigheten :) Och så ska jag så klart träffa Emma :D Det är ju tradition att träffas på lille julafton och byta julklappar :))
På kvällen ska vi hem till Gittan & Lasse och fira jul där. Väldigt trevligt :)

Sen på självaste julafton blir det först frukost hemma hos familjen Reistad-Lingensjö så Leo och mamma Alexandra kan få sina julklappar ;)
klockan tre blir det Kalle Anka hemma hos Gittan & Lasse, förhoppningsvis tillsammans med mormor :) Och sen beger vi (mormor och jag) oss ut till mamma och pappa för att fira julen där :)

Har en känsla av att detta kommer bli en väldigt bra och minnesvärd jul :))

Fick förresten ett julmail från farmor och farfar i Thailand idag. Stora julgranen utanför shoppingcentret hade kommit upp nu (de höll på att bygga ihop den bär vi var där). Firmor poserar tjusigt bredvid ;)


En bra dag :))

Idag har varit en bra dag, på många sätt och vis :) En av anledningarna är det här... :))


Shopping & Bingolotto

Idag har det varit en heldag med shopping.
Jag och Jonna begav oss först iväg till NovaLund, gjorde några fynd och gick vilse på parkeringen :p Sen körde vi vidare till CenterSyd och shoppade lite till :)
Efter en stunds letande hittade vi även till Max (det var inte det lättaste att ta sig ut från parkeringen) där vi tog en välförtjänt matpaus :)
Nu ikväll har vi spelar Bingolotto hemma hos Gittan & Lasse. Tias vann en ny lott och Gittan vann en julkalender :) Lasse sov i soffan :p haha


RSS 2.0