Hemmagjorda köttbullar...

 

...sås och potatis stod på menyn ikväll :) Och tro det eller ej men jag gjorde dem faktiskt helt på egen hand! (chockerande!)
Första gången jag gör egna köttbullar sen jag gick i högstadiet.
Det blev IG på formen nu också (haha) men MVG på smaken :D Och vem bryr sig om de är runda eller tefatsformade- de smakar ju köttbullar ändå :p
Nu är man mätt och belåten och lunchlådorna till jobb imorgon är fixade :)
Bara lite småplock kvar här hemma inför morgondagens visning. Dammsugningen tar vi imorgon.
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och titta på Sanning och konsekvens :)
image description
image description

 


Ullared

 

image description

Ullared i legoformat :)

 

image description

Full bagagelucka :P

 

image description

Tillökning i nallesamlingen :D

 

image description

Det var mörkt när vi åkte (06.00) och det var mörkt när vi kom hem (17.30)

 

 

 


En hink, tack!


Kattmässa

Denna helgen är det kattmässa i Lund, på Färs och Frosta Sparbank Arena :)

image description
Jag, Emma och Alexandra bunkade oss i bilen och begav oss dit. Körde fel si sådär fem gången (denna svensken är inte utrustad med inbyggd GPS!), men till slut kom vi fram.
Ullis var (så klart) på plats med sina fina prickar. Fick se Cooper IRL för första gången, och jag säger bara en sak; vilken maffig kille! Snyggare mise får man leta efter. Stort runt huvud, vackra ögon, maffig kropp och fint tecknad. Svårt att slita blicken från honom ;)
image description
Även vackra lilla Dolly var på plats. Såg dock inte så mycket av henne för hon hade gosat in sig ordentligt i sin mysiga bur. Gäller ju att passa på att vila när man har chansen :)
Sen hade hon även två fina små tjejer med sig, varav den ena var en snöbengal. Jättefina de också! :)
image description
Efter att ha gått runt och tittat på alla olika raser som fanns på plats (ja vi lyckades slita oss från Kungsgardens näste efter ett tag :P) så började vi känna oss smått hungriga så vi bestämde oss för att köra till IKEA och äta.
Var (så klart) massor med folk där! Men det går ändå hyfsat fort att få sin mat (om man bortser från att en kille sprang iväg med min mat istället för sin egen) så det gjorde inte så mycket :)
Mätta och belåtna körde vi vidare mot Trelleborg. Gjorde ett stopp på Maxi för att handla mat inför kvällen, och sen ännu ett på Willys så att Alexandra kunde köpa (rälig) julmust :P haha
Tias hade kommit en bra bit i fixandet här hemma, så när jag kom hem hjälptes vi åt med det sista. Är bara tvätta golvet som är kvar nu, men det tar vi imorgon innan vi smiter från lägenheten :)
Nu ska jag fortsätta att titta på filmen på Kanal5 :) Tias är och tittar på grabbfilm hos Tobbe, kommer hem om en stund eller två så vi kan pussla ihop tvättmaskinen igen.
Tjingeling!

Bloggandet...

...gjordes idag från från originalbloggen :)



Ordning i kaoset

Äntligen börjar det bli lite ordning i kaoset på jobb! Dataprogrammet fungerar som det ska och alla börjar komma i ordning i det nya systemet. Skönt :)

Var och tränade Box & Styrka efter jobb idag (som vanligt på torsdagar). Var stationsträning på schemat. Halva banan var styrka och halva var boxning. Svettigt värre! :P

Sitter i soffan nu och tittar på Lyxfällan. Hur kan en vuxen mäniska med familj och skulder på över 1 miljon kronor sitta och böla för att han måste sälja sitt x-box?!?! Hans familj håller på att gå under och han lipar över en massa tv-spel. Snackar om att man prioriterar fel!! Fattar det inte... :s

Snart blir det en dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och nanna. Trött i hela kroppen idag :(
Tjingeling! 

Bara man får vara med...

...så spelar det inte så stor roll var man ligger/sitter ;)

image description

image description

image description

image description

image description

image description

 


Gör om, gör rätt...

...det var vad jag kom hem till ikväll...
Revi hade nämligen varit snäll och "bäddat" vår säng lagom till vi skulle gå och lägga oss ;)
Han var djupt besviken på mig när jag förstörde hans mästerverk :/

Tur han är söt för bädda det kan han då inte!! ;)


Kaos och kanelbullar!

Ja kaos är just vad det har varit på jobb idag! I alla fall i receptionen (där jag så klart har varit hela dagen).
Först la alla datorerna av i morse (underbart!) och sen när de väl kom igång igen så fungerade bara hälften av vårt patientprogram, vilket i sin tur gjorde att vi fick köra old fashion style med lösbladssystem.
Kan säga att det har varit papper precis ÖVERALLT både idag och igår :s
Men nu har jag ÄNTLIGEN fått rätt på allting :D I alla fall allting som går att få rätt på just nu :)

Det har ju även varit kanelbullens dag idag :) Så i morse var jag och hämtade en hel kartong full med just kanelbullar :p Mums!

Nu är det snart dags att sluta för idag, sen ska jag och svärmor (vilket vuxenord) till Törringe och svänga våra lurviga i vanlig tisdagsordning :p


Katt...

...får visst det plats i lådan! ;)


Lunch

Har ni sett de där färdigrätterna som de säljer på Maxi, de som varken ska vara i kylen eller frysen?
Ja jag vet, det låter helskumt, de ska ligga i rumstemperatur :s
Mamma hade köpt en så jag var också tvungen att testa :p
Blev ris och kyckling i currysås :)
Man blir lite smått skeptisk (mer än man var från början) när man öppnar förpackningen och ser två påsar med mat i (ligga-ute-i-fält-i-lumpen-style) :/
Men jodå, man tog påsarna, hällde innehållet i burken man fick till, och så in i micron i 2 min- klart!
Vill väl inte påstå att det hamnar på topp 10-listan över mat jag gillar, men det var ändå helt okej :) Bra om man har ont om tid eller glömt maten hemma :)

 

 

 


Veckans schema!

Måndag: jobb 7.30-17.30, husvisning

Tisdag: jobb 7.30-17.45, buggkurs

Onsdag: jobb 7.30-13.00, indoor walking

Torsdag: jobb 7.30-17.45, box & styrka

Fredag: jobb 7.30-14.15

Lördag: ev upp till Apas stuga

Söndag: visning av lägenheten (spännande!)

 

 


God morgon

Då var det måndag igen, och en riktig måndag dessutom. Det regnar och är allmänt grått och trist :(
Och framför allt så är det mörkt...
Man måste tända överallt för att hitta något på morgonen. Jag gillar visserligen vinterhalvåret, det gör jag verkligen, men jag måste ändå erkänna att det är betydligt lättare att ta sig ur sängen när det är ljust ute...

Men men, upp måste man ju så bara till att ta sig själv i kragen ;)

Kommer nog bli en ganska klyddig dag på jobb, mycket datatjafs som ska ändras nu när vi bytt ägare. Men förhoppningsvis har det löst sig innan veckan är slut :)

 


God natt!

Sådär, då har det hunnits med både husvisning, flytt (dock inte vår) och bingolottospel :)
Katterna fick en matlabyrint av Emma (tack!). Revi tyckte den var helt okej, Bys tyckte bäst om kartongen den kom i :p haha.
Nu har klockan hunnit bli ganska mycket så det är dags att krypa till sängs. Ska ju upp och jobba imorgon bitti...

Tjingeling!

 

 

 


B I N G O L O T T O

Sitter hemma hos Emma och spelar Bingolotto :p Har inte spelat det sedan jag var liten, och då var det med mormor och morfar :)
Kan säga att det är INTE bra för nerverna! Speciellt inte när man är ett sketet jäkla nummer från att vinna 100 000 kr!!! Fatta hur helt jäkla underbart det hade varit! Kontantpris 100 000kr!
Nu är det dags för tredje omgången.


Paus

Sådär, nu är allting nedflyttat! Bara städningen kvar i den gamle, men innan den ska påbörjas så smiter vi härifrån :p hehe. Passar på att pausa lite innan bara ;)


Flytthjälp

Är och hjälper Tobbes bror att flytta.
Måste säga att han har valt det perfekta flyttavståndet- en våning ner i samma byggnad som innan :p haha. Jag och Tias kom mest hit för att låna ut vår dammsugare. Så soffa, säng och mattor kunde få sig en rejäl städning innan de flyttades ner i nya lyan. Tias är ju, som alltid, snäll och hjälper även till att bära mellan lägenheterna :) Jag utnämnde mig till arbetsledare och tittar glatt på när pojkarna jobbar. Pekar och kommer med glada tillrop :p hehe.

 

 


Husvisningar

Har varit och tittat på ännu ett hus. Gäller ju att kolla rundor så mycket det bara går nu när vi tagit tag i försäljningen av vår (min) lägenhet. Man hittar ju inte sitt drömhem om man inte letar 
Det vi tittade på idag var helt okej. Köket behövdes bytas ut, dock inte direkt och alla vitvaror var nya. Vilket så klart är jättebra  Ovanvåningen var också i behov av viss renovering, men där var fullt beboligt och rummen var bra planerade.
Imorgon ska vi kolla på ytterligare ett hus. Får se vad vi tycker om det :)


RSS 2.0