Ommöblering...

...bland alla kartonger och möbler och annat som stuvades in i lägenheten i helgen, det är vad vi har sysselsatt oss med ikväll.
Det är fortfarande lika mycket kaos här inne, men nu är kaoset i alla fall förflyttat till längs väggarna ;) Soffa och sänggavel är på plats, det är typ det som känns viktigast för tillfälligt.
Resten får vi ta tag i till helgen istället.

Imorgon ska Tias och Jonny flytta hit madrasserna till sängen och så ska de små hårbollarna också få inspektera det nya hemmet :)
Ska bli så otroligt skönt att lämna ifrån oss den andra lägenheten! :D
Det är en jättefin lägenhet så det är inte det, men jag har inte trivts i den alls :s Denna nya däremot, som jag faktiskt var skeptisk till från början, känns redan som hemma :)
Längtar tills vi lämnar de andra nycklarna och bor här på riktigt :))


5 mil...

...har bilen rullat lastad med möbler och diverse saker från vårt hem denna helgen. Helt sjukt! :s

Tias, Lasse och Markus har slitit som djur med att bära saker upp och ner för alla trapporna.
Träningsvärken är ett faktum ;)
Igår fick de även hjälp av Sebbe ett par timmar. Det tackar vi för :)
Leo han hängde med mig och packade kartonger och slängde skräp. Duktig kille :)

Kvart i åtta i går kväll var vi klara med sista lasset. Pust!
Samtidigt som det känns skönt att ha flyttat allt så får man lite smått ångest när man sen ser alla sakerna som är intryckta i nya lägenheten och som ska sorteras och ställas på plats :s Suck...

Men men, bara till att bita i det sura äpplet och ta tag i det, för på torsdag ska nycklarna till den andra lägenheten lämnas så då måste allt vara klart :)

 

 


Det här med att flytta...

...det är något som Revi (av förklarliga skäl) inte är helt bekväm med. Han gillar inte när saker flyttas eller försvinner. När det springer främmande människor i hela lägenheten och man blir utestängd på balkongen för att inte vara ivägen. Då blir han smått orolig och går runt och gnäller och ser allmänt olycklig ut :( Helst av allt vill han ligga på ens axlar hela tiden så att han inte tappas bort eller missas. Inte lätt att vara liten och inte förstå vad som händer :(

Bus däremot ä l s k a r när det flyttas saker och packas flyttkartonger! :D "Tjohoo nu händer det snart nya spännande saker!!" verkar hon säga. Det lyser i ögonen på henne och allt ska inspekteras, både kartonger och flyttmänniskor ;)

I det här fallet är det lätt att se vem som har bra erfarenheter och vem som har dåliga sådana av att flytta.

Men men, det blir nog bra när nästa vecka är slut och allt och alla har kommit på plats i nya hemmet :)


G R A T T I S !!

Till Jonna och Daniel som efter lång väntan i natt äntligen fick träffa sin lilla Jill :)


God morgon

Idag ska det städas en omgång till i nya lägenheten. Byggdamm har en förmåga att ta sig in precis ö v e r a l l t och verkligen etsa sig fast :/ Men bara till att ta fram skuretrasan en gång till :)
Sen ska det hyras släp och flyttas grejer. Måste se till att få fart på just sakflyttandet, det är ju knappt någon tid kvar tills den siste :s *smått panik*
Så är det någon som är sugen på att leka flyttgubbe är det bara till att komma förbi ;)


Hundvakt

Igår var vi hundvakt åt Vampasvampen :) Var egentligen tänkt att vi skulle ha både henne och Trassel eftersom mamma skulle vara på tävlingar hela dagen och pappa är i Göteborg och jobbar. Men den lilla surgubben Trassel kunde inte riktigt uppföra sig utan gjorde Vamp ett ögonbryn fattigare så han fick snällt stanna kvar och tänka över sina synder. Dumma byracka :/

Vi började med att vara i lägenheten och pula med lite småsaker. Vamp fick en gigantisk "toarulle" som hon gick runt och slog en med på låren :s Hur kul som helst! Tyckte hon i alla fall ;)

Sen promenerade vi bort till Anna och Jonny för att ha lite lekträff med Lakritz :) Oj oj oj, vad mycket det finns att sniffa på i stan! Näsan jobbade som aldrig förr :) Men vad sjutton är det för hårt konstigt underlag man ska behöva gå på?? Det verkade i alla fall Vamp undra. Hon tyckte det var alldeles för lite gräs att springa på ;)

Väl framme hos Anna och Jonny blev det bus för hela slanten! Full rulle med två svarta hårbollar som sprang i 190 genom trädgården :) Det var fint väder så blev nog en två timmar ute i trädgården innan vi fick stopp på knasbollarna och tvingade de till att gå in och varva ner :)

   

På kvällen grillade vi och snackade skit, mycket trevligt :)
Vid halv elva begav vi oss hem, jag skulle ju tyvärr uppoch jobba i morse :(
Men det var kort dag så alltid något ;)


Tylösand

Helgen spenderades i Tylösand med jobb. I alla fall fredag och lördag. Det var konferens med alla Colosseumklinikerna i hela Sverige. Bodde på Hotell Tylösand (Per Gessles hotell) och njöt av god mat och härlig utsikt :) Lördagen avslutades med en spabehandling som hette Mammas Mage. Min snälla mamma hade bokat den till mig. Tack!! Det var superhärligt! Bodyscrub och massage. Underbart! :)


Dagen i bilder...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1332600/images/2012/pic_200824570.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1332600/images/2012/pic_200824568.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1332600/images/2012/pic_200824775.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1332600/images/2012/pic_200824780.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1332600/images/2012/pic_200824810.jpg" class="image">


Valborg

Igår var det ju Valborg och det "firade" vi med Tobbe, Jonny och Anna.
Grillade och hade trevligt :)


RSS 2.0