7 maj

Har precis kommit hem från en trip till Malmö med Rebecka och Tias :)

Steg upp vid kvart i nio. Tias mådde inte bra så han ringde och sjukade sih från jobb i morse.
Gick ut i storarummet och satte mig vid datorn. Tänkte att jag skulle låta honom sova ut ordentligt.

Efter en liten stund skrev Rebecka och frågade vad jag skulle hitta på och om jag hade lust att köra in till Malmö med henne. Hade inget planerat så varför inte :) Tias vaknade vid 11-tiden så då hoppade vi in i duschen och sen gjorde vi oss i ordning för att hämta upp Rebecka. Hon hade fått i uppdrag att köpa med sig frukostbaguetter till oss från Gilli Vanilli :) Frukost är ett måste om man ska klara av kakbutiker :P

Tog en snabb sväng in om på Rusta och Arken Zoo. Fast Rebecka vågade inte följa med in i djuraffären för hon var rädd att hon skulle hitta något att köpa :P haha.

Fast kanske hade hon en poäng i det hon sa... :s

För ut kom vi med en gigantisk klätterställning till katterna! Hade några mindre problem med att få in den i bilen först, men till sist gick det :) Efter det blev det inga fler stopp :P Raka vägen hem och byggde ihopa den. Katterna var väldigt nyfikna och skulle "hjälpa till" så fort de fick chansen att komm i närheten :)

Vi kan väl konstatera att den var värd sina pengar för båda två ligger på vars en avsats och sover hur gott som helst. Efter att han undersökt den noga och busat och haft sig :) Så nu passar vi på att ha soffan för oss själva för en gångs skull och titta lite på Simpsons. Lugnt och skönt.

   


   


       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0