Renovering...

...den fortsätter i vanlig ordning. Ingen rast och ingen ro. I alla fall inte för min kära sambo :) denna helgen har där inte varit så mycket för mig att göra. Tias och hans pappa har roat sig med att försöka regla om lite i badrummet. Tills de upptäckte att taket där inne är snett :/ Då behövdes plötsligt hela ventilationstrumman flyttas och det var visst inte världens enklaste att försöka hitta mojänger som passade till den :s
Efter lite letande först på Bauhaus och sen på K-rauta lyckades de i alla fall knåpa ihop någon slags lösning på det hela, så ikväll blir det förhoppningsvis klart så att Tias och Jonny kan börja med nya taket och lamporna sen :)

Själv spenderade jag gårdagen med att först åka in till Malmö för att titta på alla katterna dom var med på utställningen där. Bla ett par stycken av Ullis fina små prickisar :) och så Fifis fina Dolly så klart :) Svärmor Gittan var också med och visade lite med de små hårbollarna :) Efter det blev det lite shopping på Entré. Jag behövde byxor (fanns inte) och Gittan behövde en ny klocka. Vi kom dock hem med ett par påsar mer än en ;) haha.

När vi kom hem blev det fika med Tias och Lasse och sen körde jag bort för att hämta upp tant Jonna (som igår var lika graciös som en seg 90-åring) så vi kunde köra och köpa glass i Smyge :) Liiiiite bättre väder denna gången kan man väl påstå ;) Sist vi var där regnade det och blåste som fasen :s *brrr*

En tur upp till lägenheten blev det sen för min del och sen en snabb runda in till Svågertorp med Tias och Lasse för att leta mojäng till ventilationsröret.

På kvällen begav vi oss ut på lannet fr att grilla med Jenny och Johan :) Mycket trevligt! Och god mat :) Längesedan vi sågs nu (alldeles för länge) så kände att det var hög tid för en träff :) En massa snack och djurgos med nykomlingar, och även lite bollkastning till gamlingarna blev det :)

En helt okej söndag med andra ord! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0