Hektiskt dag

Idag har det varit full rulle. eller ja så full rulle det nu kan bli när man ska ta det lugnt och inte stressa :P

Alexandra och Emma tvingade med mig på "frukostfika" kl tolv. Stannade upp hos Alexandra tills klockan var närmre två. Då skickade smurf-Lisa sms och sa att hon var på väg och att bussen snart skulle vara framme :)Emma bebismyser med söta lilla Alice :)

Körde hem och mötte upp Lisa och sen satt vi i soffan och snackade skit ett bra tag. Mycket att ta igen när man inte setts på ett tag :) När vi gått igenom de "viktigaste" samtalsämnena började vi rota lite bland kartonghavet. Lisa var snäll nog att hjälpa mig nu när jag inte får lov att släpa på massa saker (tack!).
Fick flyttat på lite hyllor och satt upp alla dvd-filmerna i dvd-ställen. Poff! så var två stora kartonger tömda (var kom alla de filmerna ifrån?!). Sen satte vi (läs Lisa) upp lite korgbackar och lådor i garderoben och jag sorterade in en del kläder på sina rätta platser. Får bli ett fortsatt projekt till helgen. 

När klockan närmade sig fem var det dags för min smurf att bege sig hemåt. Hon är ju smått allergisk mot våra pälsbollar så efter tre timmar rotandes bland kartonger så kliade det lite lätt i hennes näsa ;)
När Lisa gick ut genom dörren kom My och Luka in :) Mycket och trevligt besök idag :)
Mysan hade varit flitig och spenderat förmiddagen med att baka muffins och rulltårta, som hon så snällt hade med sig att fika på. Mums! Luka började besöket med att sova gott i vagnen ute i hallen. Bus och Revi var där och kollade läget emellanåt, så att han inte försökte rymma eller så ;) 

Efter ett tag informerade Revi oss om att bebisen faktiskt var vaken så då fick han komma upp och hänga med oss istället. Först var han lite skeptisk (det är ju totalt livsfarligt att somna i vagnen, man vet aldrig var man vaknar upp någonstan) men efter en liten stund konstaterade han att det var typ som hemma, fast med annorlunda katt och finare lampa ;) haha.Söta lilla Luka :)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0