Hundvakt

Igår var vi hundvakt åt Vampasvampen :) Var egentligen tänkt att vi skulle ha både henne och Trassel eftersom mamma skulle vara på tävlingar hela dagen och pappa är i Göteborg och jobbar. Men den lilla surgubben Trassel kunde inte riktigt uppföra sig utan gjorde Vamp ett ögonbryn fattigare så han fick snällt stanna kvar och tänka över sina synder. Dumma byracka :/

Vi började med att vara i lägenheten och pula med lite småsaker. Vamp fick en gigantisk "toarulle" som hon gick runt och slog en med på låren :s Hur kul som helst! Tyckte hon i alla fall ;)

Sen promenerade vi bort till Anna och Jonny för att ha lite lekträff med Lakritz :) Oj oj oj, vad mycket det finns att sniffa på i stan! Näsan jobbade som aldrig förr :) Men vad sjutton är det för hårt konstigt underlag man ska behöva gå på?? Det verkade i alla fall Vamp undra. Hon tyckte det var alldeles för lite gräs att springa på ;)

Väl framme hos Anna och Jonny blev det bus för hela slanten! Full rulle med två svarta hårbollar som sprang i 190 genom trädgården :) Det var fint väder så blev nog en två timmar ute i trädgården innan vi fick stopp på knasbollarna och tvingade de till att gå in och varva ner :)

   

På kvällen grillade vi och snackade skit, mycket trevligt :)
Vid halv elva begav vi oss hem, jag skulle ju tyvärr uppoch jobba i morse :(
Men det var kort dag så alltid något ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0